Jednoduchý recept

Kořeněné tagliatelle s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 53617
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 stroužek Česnek
60 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
2 kávová lžička Pepř černý celý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
90 g Sýr Parmezán
500 g Tagliatelle
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 050kJ
26% Sacharidy 95 g
38% Tuky 28 g
22% Sodík 442 mg
45% Bílkoviny 25 g

Kořeněné tagliatelle s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Sýr nastrouháme. Petržel opláchneme a nasekáme nadrobno.

2

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a necháme okapat.

3

Olej rozpálíme a osmažíme na něm do zezlátnutí česnek. Přidáme máslo, které necháme rozpustit, poté odstavíme pánev z plotny, vmícháme petrželku. Osolíme a opepříme čerstvě rozdrceným pepřem. Přimícháme spolu se sýrem do uvařených těstovin a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept