Jednoduchý recept

Rajčata dušená s vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5362

Ingredience

1 kávová lžička Majoránka
800 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová plec
3 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 528kJ
3% Sacharidy 10 g
54% Tuky 41 g
17% Sodík 344 mg
63% Bílkoviny 35 g

Rajčata dušená s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou plec osolíme a posypeme majoránkou. Maso dáme v pekáčku dusit do trouby. Během pečení je podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou.

2

Když maso změkne, přidáme na dílky nakrájená rajčata a přilijeme víno. Dusíme doměkka.

3

Potom maso nakrájíme na plátky, rajčata se šťávou prolisujeme zpět na maso a chvíli podusíme.

4

Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept