Tvarůžkovo- fazolový salát - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarůžkovo- fazolový salát
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 53621 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
30 g | Cibulka jarní |
300 g | Fazole červené sterilované |
30 ml | Hořčice |
10 g | Kopr čerstvý |
10 g | Křen |
30 ml | Majonéza |
3 g | Pepř bílý |
5 g | Sůl |
200 g | Tvarůžky olomoucké malé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 280,9mg |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,9mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cibulka jarní, Fazole červené sterilované, Kopr čerstvý, Křen, Majonéza, Pepř bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Tvarůžky olomoucké malé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarůžkovo- fazolový salát postup přípravy receptu:
1 | Sterilované červené fazole scedíme a necháme okapat. |
2 | Do mísy nakrájíme na kolečka cibuli, nastrouháme křen a nasekáme kopr. Přidáme na kostičky nakrájené syrečky a okapané fazole. Promícháme s majonézou a hořčicí, dosolíme, dopepříme a podáváme ozdobené nakrájenou jarní cibulkou i s natí. |