Jednoduchý recept

Pečené jehněčí kotlety s mozzarellou a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 53630
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
800 g Jehněčí kotlety
100 g Máslo bylinkové
150 g Mozzarella
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 898 kcal
Kilojoule 3 756kJ
1% Sacharidy 3 g
103% Tuky 78 g
27% Sodík 549 mg
81% Bílkoviny 46 g

Pečené jehněčí kotlety s mozzarellou a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso důkladně očistíme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Osolíme, opepříme a po kosti prořízneme tak, abychom mohli vložit rajčata a mozzarellu nakrájené na plátky. Přemístíme do zapékací mísy, poklademe bylinkovým máslem a v troubě předehřáté na 170 °C zapečeme cca 12-15 minut.

2

Po vyjmutí z trouby pokrm rozdělíme na talíře, dozdobíme čerstvou bazalkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept