Jednoduchý recept

Špagety s omáčkou z tuňáka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 53654
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Ančovičky konzervované
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 hrst Petržel kudrnka
600 g Špagety
1 kávová lžička Sůl
200 g Tuňák v oleji
1,5 l Voda pitná
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 876 kcal
Kilojoule 3 663kJ
32% Sacharidy 114 g
32% Tuky 24 g
59% Sodík 1 g
72% Bílkoviny 41 g

Špagety s omáčkou z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vařící osolenou vodou dáme vařit špagety.

2

Konzervovaného tuňáka necháme okapat a rozdělíme jej na malé kousky. Ančovičky sdedíme a okapané nakrájíme na poloviny. Petrželku opláchneme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.

3

Připraveného tuňka, ančovičky a část petrželky v mixéru rozmixujeme s olejem. Přidáme smetanu, vše ještě jednou promixujeme a dochutíme pepřem a solí.

4

Uvařené těstoviny scedíme, promícháme je s máslem, potom je smícháme s omáčkou, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme posypané zbylou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept