Jednoduchý recept

Salát z těstovin a sleďů

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 53655

Ingredience

4 ks Brambory
2 polévková lžíce Cibule sterilovaná
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Ocet vinný
6 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát hlávkový
400 g Sleď uzený
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Conchiglie
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 900 kcal
Kilojoule 3 766kJ
26% Sacharidy 94 g
44% Tuky 33 g
323% Sodík 6 g
97% Bílkoviny 55 g

Salát z těstovin a sleďů postup přípravy receptu:

1

V hrnci s osolenou vodou a lžící oleje uvaříme těstoviny. Měkké těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme je okapat.

2

Brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a uvaříme doměkka. Zelený salát očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky.

3

Jablka omyjeme a také je nakrájíme na malé kousky.

4

Vejce uvaříme natvrdo, pak je zchladíme, oloupeme a rozkrájíme na čtvrtky. Sledě nakrájíme na malé kousky.

5

Do velké mísy dáme ryby, uvařené brambory a nakrájený salát, přidáme vychladlé těstoviny, vše dochutíme pepřem a solí a promícháme. Těstovinový salát rozdělíme na servírovací talíře, doplníme ho nakrájenými vajíčky, sterilovanými cibulkami a okurkami, pokapeme zbylým olejem a vinným octem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept