Jednoduchý recept

Špagety s rajčaty, česnekem a Parmezánem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 53657
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Pesto
60 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
500 g Špagety
1 kávová lžička Sůl
60 g Sýr Parmezán
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 696kJ
27% Sacharidy 98 g
20% Tuky 15 g
25% Sodík 496 mg
38% Bílkoviny 21 g

Špagety s rajčaty, česnekem a Parmezánem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s osolenou vodou a lžící oleje dáme vařit špagety.

2

Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Sterilovaná rajčata scedíme, necháme je okapat a nakrájíme na malé kousky. Parmezán nastrouháme nahrubo.

3

V nízkém hrnci rozehřejeme zbývající olej a osmažíme na něm prolisovaný česnek. Přidáme rajčata a krátce je opékáme. Do hrnce potom dáme pesto a oregano, podle chuti pepř a sůl a vše důkladně promícháme.

4

Uvařené špagety scedíme, okapané je rozdělíme na servírovací talíře, přelijeme horkou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept