Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 53674
Kategorie: Burgery, sendviče

Ingredience

4 ks Bageta
1 ks Mozzarella
4 kávová lžička Pepř 4 barev
3 špetka Sůl
1 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
Ochucená rajčata
3 špetka Cukr krupice
3 špetka Pepř bílý
2 ks Rajčata
3 špetka Sůl
Ochucený salát
1 kávová lžička Citronová šťáva
0,5 kávová lžička Olej olivový extra panenský
80 g Rukola
Pomazánka ze sušených rajčat
3 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Kerblík
1,2 dl Olej olivový extra panenský
2 polévková lžíce Olivy nakládané
20 g Ořechy vlašské
3 špetka Pepř bílý
200 g Rajčata sušená sterilovaná
80 g Sýr Gran Moravia

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,322 kcal
Kilojoule 5 531kJ
44% Sacharidy 160 g
78% Tuky 58 g
110% Sodík 2 g
82% Bílkoviny 46 g

Bagety se sýrem postup přípravy receptu:

1

Sýr Mozzarellu nakrájíme na plátky, které osolíme posypeme čerstvě pomletým pepřem 4 barev a odložíme do misky. Sýr Hermelín pokrájíme na plátky. Dvě větší rajčata omyjeme, pokrájíme je na kolečka. Lístky salátu Rukoly omyjeme, vodu setřepeme a v misce je promícháme s olivovým olejem a citrónovou šťávou.

2

Bagety rozkrojíme na poloviny. Spodní části potřeme pomazánkou ze sušených rajčat, na kterou poklademe plátky Mozzarelly. Na ni poklademe plátky rajčat, které posypeme několika špetkami soli, cukru a pepře. Překryjeme je plátky Hermelínu. Přidáme lístky rukoly, přiklopíme vrchní část bagety a podáváme.

3

Pomazánka ze sušených rajčat:

4

Omyjeme čertvou bazalku, kerblík, otrháme lístky a dáme je do mixeru. Přidáme k nim sušená pokrájená rajčata, česnek, nastrouhaný sýr Grand Moravia, nastrouhané vlašské ořechy, bílý pepř, pokrájené nakládané olivy a 1.2 dl extra olivového oleje. Směs rozmixujeme dohladka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept