Jednoduchý recept

Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 53678
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

100 g Ananas
100 g Čokoláda 70% kakao
100 g Čokoláda bílá
50 g Jahody zahradní
50 g Kiwi
50 g Maliny
100 g Mango

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 309kJ
10% Sacharidy 35 g
24% Tuky 18 g
1% Sodík 30 mg
7% Bílkoviny 4 g

Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě postup přípravy receptu:

1

Všechno ovoce očistíme, omyjeme a osušíme. Každý druh čokolády zvlášť rozehřejeme a ve vlažné libovolně namáčíme ovoce. Necháme oschnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept