Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 53678 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
100 g | Ananas |
100 g | Čokoláda 70% kakao |
100 g | Čokoláda bílá |
50 g | Jahody zahradní |
50 g | Kiwi |
50 g | Maliny |
100 g | Mango |
Nutriční hodnoty jedné porce
16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 309kJ
10% Sacharidy 35 g
24% Tuky 18 g
1% Sodík 30 mg
7% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 5,3mg |
Draslík | 218,8mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 33,5mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ananas, Čokoláda bílá, Jahody zahradní, Maliny, Mango mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Čokoláda 70% kakao, Kiwi mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě postup přípravy receptu:
1 | Všechno ovoce očistíme, omyjeme a osušíme. Každý druh čokolády zvlášť rozehřejeme a ve vlažné libovolně namáčíme ovoce. Necháme oschnout a podáváme. |