Jednoduchý recept

Dušené ředkvičky s tvarůžky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 53702
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Cibulka jarní
4 g Kmín drcený
30 g Máslo čerstvé
4 g Pepř černý mletý
600 g Ředkvička
5 g Sůl
300 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 808kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
27% Sodík 548 mg
42% Bílkoviny 24 g

Dušené ředkvičky s tvarůžky postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme ředkvičky nakrájené na slabé plátky, krátce orestujeme, okořeníme, osolíme a zakryté necháme asi 10 minut podusit.

2

Když se všechna tekutina odpaří, přisypeme nastrouhané tvarůžky a necháme rozpustit do ředkviček, až vznikne kompaktní hmota. Hotové posypeme nakrájenou jarní cibulkou a podáváme s pečivem.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept