Recept

Broskvové knedlíky z tofu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53755
Kategorie: Dezerty a moučníky

Ingredience

300 g Broskve
200 g Mouka špaldová
30 ml Olej sezamový
50 ml Poleva čokoládová
100 g Pšeničná krupice
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
3 g Sůl
180 g Sýr sójový - Tofu
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 911kJ
21% Sacharidy 74 g
50% Tuky 37 g
18% Sodík 354 mg
30% Bílkoviny 17 g

Broskvové knedlíky z tofu postup přípravy receptu:

1

Tofu umixujeme do hladka s olejem, na válu smícháme s moukou (150g), krupicí, solí, vejcem a vypracujeme hladké těsto. Z těsta odkrajujeme kousky, do kterých zabalíme broskve a pečlivě v dlaních zakulatíme. Knedlíky obalíme v celozrnné mouce, vhodíme do vroucí vody, vaříme 12 minut, vyjmeme děrovanou naběračkou a necháme okapat. Zatím ušleháme šlehačku, knedlíky podáváme polité čokoládovou polevou a ozdobené kopečkem šlehačky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept