Recept

Tygří krevety na rýžovém víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 41 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53853
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Chilli paprička
5 g Cukr palmový
20 ks Krevety tygří - loupané
1,5 dl Olej arašídový (podzemnicový)
1 dl Omáčka ústřicová
3 dl Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
2% Sacharidy 7 g
50% Tuky 38 g
34% Sodík 689 mg
4% Bílkoviny 2 g

Tygří krevety na rýžovém víně postup přípravy receptu:

1

Krevety očistíme, opláchneme, osušíme, vložíme do mísy a zalijeme rýžovým vínem, necháme 30 minut marinovat. Na pánvi wok rozpálíme olej, přidáme palmový cukr, ústřicovou omáčku a nasekanou chilli papričku, marinované krevety orestujeme. Zalijeme marinádou, zakryjeme, 5 minut podusíme. Hotové krevety rozdělíme na talíře a přelijeme vzniklou pikantní omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept