Jednoduchý recept

Červený rybíz s medem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 53856

Ingredience

20 g Cukr vanilka
400 g Jahody zahradní
5 polévková lžíce Med včelí
200 g Mléko zahuštěné neslazené Tatra
500 g Rybíz červený

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 934kJ
13% Sacharidy 45 g
5% Tuky 4 g
0% Sodík 3 mg
10% Bílkoviny 5 g

Červený rybíz s medem postup přípravy receptu:

1

Červený rybíz očistíme, omyjeme a necháme okapat. Mražené jahody mírně rozmrazíme a rozdělíme do pěti skleněných mističek, každou porci posypeme vanilkovým cukrem, přidáme červený rybíz a ovoce polijeme tekutým teplým medem. Nakonec porce zalijeme kondenzovaným neslazeným mlékem.

2

Takto připravené ovoce podáváme teplé, ale i studené.

Poznámka

Ovoce podáváme k snídaní, ale také jako přílohu k obědu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept