Jednoduchý recept

Dip z rajčat a koňaku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53886

Ingredience

1 ks Citrony
3 polévková lžíce Estragon
2 polévková lžíce Hořčice
3 polévková lžíce Kerblík
2 kávová lžička Koňak
400 g Rajčata
0,5 kávová lžička Tabasco
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 690kJ
7% Sacharidy 27 g
8% Tuky 6 g
2% Sodík 42 mg
15% Bílkoviny 8 g

Dip z rajčat a koňaku postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme a zbavíme slupky, dužinu nakrájíme na malé kousky.

2

Najemno nasekáme omytý estragon a kerblík.

3

V míse smícháme hořčici, dle chuti šťávu z citronu, koňak, smetanu a tabasco, přimícháme připravená rajčata, kerblík a estragon. Necháme krátce vychladnout a můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept