Jednoduchý recept

Smetanová omáčka z kaparů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 53889

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
60 g Kapary
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
12 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
250 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 811kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
8% Sodík 166 mg
9% Bílkoviny 5 g

Smetanová omáčka z kaparů postup přípravy receptu:

1

Drobně nasekané kapary vložíme do misky, přidáme hořčici, ocet, olej, vše dobře promícháme. Do směsi vlijeme smetanu, podle vlastní chuti přidáme súl, pepř, ještě jednou promícháme.

2

Omáčku odložíme do ledničky, necháme dobře uležet.

Poznámka

Táto omáčka je vhodná k rybím, bramborovým a masovým salátům. Podáváme ji dobře chlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept