Hamburger se sázeným vejcem (minutka) - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hamburger se sázeným vejcem (minutka)
Hamburger se sázeným vejcem (minutka)
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 539 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
1500 g | Hamburger mražený |
100 g | Máslo čerstvé |
5 g | Sůl |
100 g | Tuk |
400 g | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 312,0mg |
---|---|
Cholesterol | 307,8mg |
Draslík | 511,1mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 194,8mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 15,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hamburger mražený, Sůl, Tuk, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hamburger se sázeným vejcem (minutka) postup přípravy receptu:
1 | Zmrazené hamburgery rychle opečeme po obou stranách na horkém tuku a zvolna je dopékáme, aby byly dobře propečené. |
2 | Na polovině dávky másla upravíme vejce jako sázená. |
3 | Upečené hamburgery potřeme zbylým rozpuštěným máslem, navrch každého položíme čerstvé sázené vejce a ihned podáváme. |