Jednoduchý recept

Hroznové čatní s řeřichou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53916
Kategorie: Omáčky

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
1 hrst Hroznové víno
1 špetka Kmín mletý
1 polévková lžíce Máta
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
250 ml Rajčatová šťáva
1 polévková lžíce Řeřicha
1 špetka Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 116 kcal
Kilojoule 485kJ
6% Sacharidy 20 g
5% Tuky 4 g
22% Sodík 437 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hroznové čatní s řeřichou postup přípravy receptu:

1

Nejprve očistíme zeleninu a ovoce.

2

Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky.

3

Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut.

4

Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu.

Poznámka

Používíme nejčastěji jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept