Jednoduchý recept

Omáčka z třešní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53925
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
1 kávová lžička Cukr krupice
150 ml Džus třešňový
0,5 kávová lžička Skořice mletá
500 g Třešně
75 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 530kJ
7% Sacharidy 24 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 19 mg
2% Bílkoviny 1 g

Omáčka z třešní postup přípravy receptu:

1

Nejdříve omyjeme, stopek a pecky zbavíme třešně.

2

V hrnci dáme na 15 minut vařit směs připravených třešní, šťávy, vína, skořice a citrónové kůry.

3

Poté prolisujeme přes síto a vzniklé pyré dáme opět vařit zhruba na 10 minut.

4

Nakonec omáčku dochutíme cukrem a můžeme servírovat.

Poznámka

Tato omáčka se hodí především ke zvěřině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept