Zdravý recept

Hovězí hrudí vařené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53964

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kg Hovězí maso přední
4 ks Kosti hovězí řídké
1 ks Mrkev kořen
8 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
2 špetka Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 833kJ
2% Sacharidy 9 g
140% Tuky 105 g
20% Sodík 410 mg
96% Bílkoviny 54 g

Hovězí hrudí vařené postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme studenou vodu a vložíme do ní hovězí kosti. Povaříme je a potom vodu z nich slijeme.

2

Do hrnce ke kostem vlijeme další vodu a přidáme k ní maso. Počkáme, dokud nezačne voda vřít. Z povrchu odebíráme pěnu. Vsypeme do hrnce sůl a pepř, maso s kostmi vaříme ještě 90 minut.

3

Oškrábeme mrkev, celer a petržel a nakrájíme nadrobno. Oloupeme cibuli a rozkrojíme na polovinu. Přidáme pokrájenou mrkev, celer a petržel do hrnce, přidáme rozpůlenou cibuli a vaříme ještě dalších 60 minut. Vpichem vyzkoušíme, je-li maso měkké. Pokud ano, vyndáme je a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept