Zdravý recept

Jablkový salát s ředkvičkami a koprem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 53979
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 ml Citronová šťáva
2 ks Jablka
250 g Jogurt bílý
20 g Kopr čerstvý
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,5 špetka Pepř černý mletý
250 g Ředkvička
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 103 kcal
Kilojoule 431kJ
5% Sacharidy 19 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 115 mg
5% Bílkoviny 3 g

Jablkový salát s ředkvičkami a koprem postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na malé kousky, které dáme do vhodné misky. Ihned je pokapeme citrónovou šťávou. Důkladně očištěné a omyté ředkvičky nakrájíme na stejné kousky jako jablka.

2

Posypeme solí, pepřem, přidáme nasekaný kopr. Pomocí dvou vidliček promícháme.

3

Do jogurtu dáme mletou papriku, dobře rozkvedláme a přimícháme do salátu.

4

Všechny suroviny ještě jednou promícháme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept