Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 54004

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
400 ml Víno červené
12 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 977 kcal
Kilojoule 4 087kJ
25% Sacharidy 89 g
52% Tuky 39 g
14% Sodík 286 mg
96% Bílkoviny 54 g

Steak na cibuli postup přípravy receptu:

1

Oloupeme šalotky, rozpůlíme je a pokrájíme na tenké plátky. Nasypeme do hrnce, zalijeme vínem a octem. Vaříme, dokud se tekutina neodpaří.

2

V pánvi si rozpálíme olej a vložíme na něj roštěnky. Z obou stran je při vysoké teplotě opékáme 1 minutu, potom ztlumíme teplotu a opékáme 2-4 minuty z každé strany, podle toho, zda chceme, aby byly krvavé, středně propečené nebo hodně propečené. Osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu.

3

Do pánve vložíme šalotku a přidáme nakrájené máslo, povaříme. Osolíme. Steaky servírujeme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept