Jednoduchý recept

Hovězí medailonky na datlích

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 54006
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Camembert
8 ks Datle
750 g Hovězí svíčková
5 polévková lžíce Masový vývar
2 polévková lžíce Olej z pšeničných klíčků
4 špetka Pepř černý mletý
4 špetka Sůl
100 g Sýr Gorgonzola
5 polévková lžíce Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

306% Kalorie 6,028 kcal
Kilojoule 25 222kJ
417% Sacharidy 1,503 g
20% Tuky 15 g
39% Sodík 784 mg
159% Bílkoviny 89 g

Hovězí medailonky na datlích postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a vypeckujeme datle. Z omyté a osušené svíčkové nakrájíme plátky. Osolíme je, opepříme a opečeme z každé strany 2 minuty na rozpáleném oleji.

2

Každý z hotových medailonků v pánvi obložíme datlemi a plátky gorgonzoly a camembertu. Přikryjeme pánev poklicí a necháme 1 minutu, aby se sýr roztavil.

3

Pak medailonky přesuneme na talíře. Rozředíme připečeniny v pánvi madeirou a masovým vývarem. Povaříme a šťávou přelijeme medailonky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept