Recept

Smažené vepřové řízky s fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 54025
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Fenykl obecný
50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 661kJ
1% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
24% Sodík 478 mg
57% Bílkoviny 32 g

Smažené vepřové řízky s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme lžíci oleje a 20 g másla. Opékáme řízky při střední teplotě. Vyndáme je z pánve a zabalíme je do alobalu.

2

Slijeme z pánve tuk a přidáme na ni fenykl - nejlépe čerstvá semínka. Zalijeme bílým vínem, kterým rozředíme připečeniny. Vaříme, dokud nezhoustne a zahustíme 30 g másla.

3

Řízky podáváme přelité omáčkou a posypané nadrobno nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept