Jednoduchý recept

Celerová příloha

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54036
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

500 g Celer řapíkatý
6 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčice
150 g Majonéza
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 773kJ
2% Sacharidy 6 g
60% Tuky 45 g
19% Sodík 379 mg
2% Bílkoviny 1 g

Celerová příloha postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky, které dáme do misky. Přidáme olej, citrónovou šťávu, cukr. Promícháme, ochutnáme a podle vlastní chutě přimícháme sůl, pepř, hořčici. Nakonec přidáme majonézu a dobře promícháme.

2

Hotovou přílohu rozdělíme do salátových mističek a podáváme.

Poznámka

Příloha je chutnější připravená den dopředu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept