Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 54071

Ingredience

1 dl Olej slunečnicový
2 dl Omáčka Ponzo
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 plátek Vepřové maso libové
Chuťovky
1 polévková lžíce Bazalka
1 kávová lžička Wasabi pasta
2 kávová lžička Zázvor mletý
70 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 50 kcal
Kilojoule 211kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
60% Sodík 1 g
1% Bílkoviny 1 g

Vepřové chuťovky postup přípravy receptu:

1

Vepřové plátky trochu naklepeme, osolíme a opepříme. Do větší pánve nalijeme olej, a když je rozpálen, vložíme do něj plátky masa, které smažíme asi 6 minut, dokud nejsou po obou stranách dozlatova. Po vyjmutí je vložíme do studené vody, tak aby maso zůstalo syrovější.

2

Vepřové plátky nakrájíme ještě na tenčí plátky. V misce smícháme nastrouhané ředkvičky, zázvor, bazalku a pastu wasabi. Do další menší misky si připravíme ponzu, ve které maso namáčíme a doplňujeme smíchanou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept