Jednoduchý recept

Houbová omáčka s cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 54093
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
350 ml Masový vývar
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 888kJ
3% Sacharidy 9 g
23% Tuky 17 g
35% Sodík 695 mg
12% Bílkoviny 7 g

Houbová omáčka s cibulí postup přípravy receptu:

1

Nejdříve najemno nakrájíme cibuli, tu na másle opečeme dozlatova.

2

Houby očistíme, propláchneme vodou, usušíme, nakrájíme a přimícháme k cibuli.

3

Směs zalijeme vývarem a vínem, vaříme zhruba 10 minut.

4

Nakonec omáčku ochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept