Jednoduchý recept

Japonská nudlová polévka a vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54097
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Brokolice
120 g Cibulka jarní
2 špetka Granule dashi
300 g Kuřecí prsa
250 g Nudle Udon
2 polévková lžíce Omáčka sójová
3 ks Vejce slepičí
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 584 kcal
Kilojoule 2 442kJ
6% Sacharidy 20 g
15% Tuky 12 g
64% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Japonská nudlová polévka a vejci postup přípravy receptu:

1

Maso rozkrájíme na menší kousky a přidáme do vývaru. Brokolici pokrájíme na menší kousky. Cibulky opláchneme a krájíme na drobnější kolečka. Vejce uvaříme natvrdo, poté oloupeme a nakrájíme na podélné čtvrtiny.

2

Vývar s masem přivedeme do varu. Přidáme sójovou omáčku a granule dashi. Za stálého míchání necháme granule rozpustit, poté přidáme nudle a brokolici. Vaříme ještě 4 minuty. Servírujeme ozdobené cibulkou a navrch rozloženými vejci.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept