Jednoduchý recept

Broskvový dezert s vanilkovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54104

Ingredience

300 g Kompot broskvový
200 g Piškoty dětské kulaté
Na krém
3 polévková lžíce Cukr krupice
20 g Cukr vanilka
1 kávová lžička Kakao
40 g Pudinkový prášek - vanilkový
8 dl Smetana 16% (pochoutková)
250 g Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 903 kcal
Kilojoule 3 777kJ
25% Sacharidy 89 g
74% Tuky 56 g
4% Sodík 80 mg
23% Bílkoviny 13 g

Broskvový dezert s vanilkovým krémem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme do kastrůlku pochoutkovou smetanu, přisypeme vanilkový a krupicový cukr a přidáme vanilkový pudinkový prášek. Za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud krém nezhoustne. Potom stáhneme z ohně.

2

Na jednotlivé talířky naskládáme piškoty, pokapeme je kompotovou šťávou z broskví. Na piškoty naskládáme na kostky nakrájené broskve a zalijeme teplým krémem. Vložíme do lednice, necháme vychladit.

3

Těsně před podáváním dezert ozdobíme vyšlehanou šlehačkou, do které přidáme kakao.

Poznámka

Dezert podáváme dobře vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept