Jednoduchý recept

Melounový dezert s krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 54107

Ingredience

200 g Hroznové víno
500 g Meloun cukrový
1 dl Rum
100 g Sýr Feta
Krém
100 g Mléko zahuštěné neslazené
50 ml Pomerančová šťáva
200 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 998kJ
6% Sacharidy 22 g
7% Tuky 6 g
5% Sodík 107 mg
23% Bílkoviny 13 g

Melounový dezert s krémem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný meloun nakrájíme na malé kousky, které naaranžujeme na jednotlivé dezertní talířky. Každou porci polijeme rumem. Přidáme na malé kostičky nakrájený sýr Feta.

2

Tvaroh dáme do misky, přidáme kondenzované mléko, pomerančovou šťávu. Vše dohromady dobře prošleháme. Hotový krém naneseme na meloun a sýr.

3

Povrch dezertu ozdobíme omytým a osušeným hroznovým vínem. Vložíme do lednice, kde udržujeme až do podávání.

Poznámka

Podáváme jako dezert.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept