Jednoduchý recept

Bylinková omáčka z jogurtu a majonézy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 54108
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

0,5 kávová lžička Aromat
1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
150 g Jogurt bílý
10 g Kerblík
10 g Kopr čerstvý
150 g Majonéza
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
10 g Šťovík
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 526kJ
3% Sacharidy 12 g
82% Tuky 61 g
26% Sodík 527 mg
9% Bílkoviny 5 g

Bylinková omáčka z jogurtu a majonézy postup přípravy receptu:

1

Nejdříve všechny bylinky důkladně omyjeme a osušíme, poté oloupeme cibuli a takto připravené suroviny najemno nasekáme.

2

V míse smícháme jogurt, majonézu, Aromat, sůl, pepř a citrónovou šťávu.

3

Nakonec přimícháme připravené bylinky s cibulí, necháme vychladnout a ihned servírujeme.

Poznámka

Omáčka se hodí k vařeným bramborám, vejcím, masu nebo pečeným karbanátkům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept