Recept

Nudle s hovězím masem a černou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54116
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
60 g Cibule
60 ml Fazolová černá omáčka
150 g Fazolové lusky zelené
500 g Hovězí kýta
60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
450 g Tagliatelle
20 ml Víno rýžové japonské - Mirin
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 820 kcal
Kilojoule 3 429kJ
25% Sacharidy 90 g
43% Tuky 32 g
17% Sodík 334 mg
74% Bílkoviny 42 g

Nudle s hovězím masem a černou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na jemno. Fazolky opláchneme a necháme okapat.

2

Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. 2/3 oleje rozpálíme a osmažíme na něm maso, to poté vyjmeme a dáme stranou. Dolijeme zbytek oleje, přidáme česnek a cibuli a smažíme 3 minuty, poté přilijeme omáčku z černých fazolí, mirina a fazolky. Smažíme 3 minuty.Do omáčky zamícháme vařené nudle a maso. Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept