Recept

Nudle s jehněčím masem a omáčkou satay

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54129
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
60 g Cibule
250 g Fazolové lusky zelené
500 g Jehněčí kýta
250 ml Kokosové mléko
500 g Nudle rýžové
30 ml Olej arašídový (podzemnicový)
130 ml Omáčka Satay
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 812 kcal
Kilojoule 3 397kJ
27% Sacharidy 98 g
46% Tuky 34 g
23% Sodík 461 mg
43% Bílkoviny 24 g

Nudle s jehněčím masem a omáčkou satay postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na tenké proužky, česnek a cibuli oloupeme, rozkrájíme na drobno.

2

Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Třetinu oleje rozpálíme, přidáme maso, smažíme 3 minuty, poté maso vyjmeme, do pánve přilijeme zbytek oleje, necháme rozpálit a přidáme česnek s cibulí. Smažíme 3 minuty, přisypeme fazolové lusky a smažíme další minutu. Vmícháme kokosové mléko, omáčku satay a maso. Necháme prohřát 2 minuty, nakonec přimícháme nudle a ihned servírujeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept