Jednoduchý recept

Grilovaný pstruh na roštu

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 54163

Ingredience

2 ks Citrony
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1600 g Pstruh
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 289kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 299 mg
74% Bílkoviny 42 g

Grilovaný pstruh na roštu postup přípravy receptu:

1

Do studené vody namočíme asi na hodinu 8 bambusových špejlí. Pstruhy rozporcujeme tak, aby z nich byli filety, které hodně osolíme. Ryby necháme asi 20 minut odležet. Mezitím si rošt potřeme olejem.

2

Filety propíchneme špejlemi, aby se nekroutily a nerozpadaly.

3

Předehřejeme troubu na vyšší teplotu. Nastavíme režim na grilování.

4

Rošt s filetami položíme na plech a dáme do trouby. Filety grilujeme asi 5 minut z každé strany. Grilovaného pstruha obložíme citronem a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept