Jednoduchý recept

Jatýrka smažená v těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 5417
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 294kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 291 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jatýrka smažená v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Na plátky nakrájíme játra, rozmícháme vejce s mlékem, moukou, špetkou sladké papriky, osolíme, opepříme a přidáme tři lžíce sekané petrželky.

2

Posypeme paprikou játra, obalíme v petrželovém těstíčku a v rozpáleném oleji smažíme.

3

Nejdříve z jedné strany, pak otočíme a přidáme nakrájenou cibuli na kolečka.

4

Chvíli opékáme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept