Jednoduchý recept

Losos sashimi

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 54232

Ingredience

1 ks Kedlubna
450 g Losos - filety
Přísady
1 dl Omáčka sojová - Tamari
0,5 kávová lžička Wasabi pasta
1 polévková lžíce Zázvor nakládaný

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 699kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
78% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 26 g

Losos sashimi postup přípravy receptu:

1

Lososa zbavíme kůže a naporcujeme na 3 cm široké čtverečky. Maso položíme na prkénko a krájíme ho proti vláknu na tenké plátky. Čtverců bychom měli vytvořit cca 30.

2

Plátky lososa položíme na talíř, přidáme hromádku nudliček z kedlubny. Do menších misek dáme sójovou omáčku, pastu wasabi a zázvor. Trochu pasty wasabi smícháme se sójovou omáčkou, do té potom namáčíme maso. Podáváme s nakládaným zázvorem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept