Recept

Pikantní srnčí guláš nakyselo

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 54241

Ingredience

2 g Anýz mletý
200 g Cibule červená
10 g Hořčice
2 g Hřebíček
4 g Kardamom
80 ml Ocet malinový
1,2 dl Olej sezamový
6 g Pepř černý mletý
600 g Srnčí maso
9 g Sůl
1 dl Víno červené
300 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 272kJ
7% Sacharidy 24 g
44% Tuky 33 g
58% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 36 g

Pikantní srnčí guláš nakyselo postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. V misce smícháme ocet, víno, hořčici, sůl, koření, směsí zalijeme maso a necháme 15 minut marinovat. Zatím scedíme nudličky sterilované řepy, necháme je okapat, oloupeme a nakrájíme cibuli na kolečka. Ve woku rozpálíme olej, naložené maso 15 minut opékáme i s marinádou, potom přidáme řepu a cibuli, ještě 5 minut dodusíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept