Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 54243
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Chilli paprička
350 g Fazole bílé
1,5 kávová lžička Hořčice
0,5 polévková lžíce Majoránka čerstvá
2,5 dl Olej olivový extra panenský
1,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 684 kcal
Kilojoule 2 864kJ
12% Sacharidy 45 g
69% Tuky 52 g
8% Sodík 157 mg
28% Bílkoviny 16 g

Marinované fazolky postup přípravy receptu:

1

Předvařené bílé fazole z konzervy slijeme z nálevu a promyjeme v sítu tekoucí vodou, vložíme do mísy. Omyjeme malou chilli papričku, rozkrojíme ji, odstraníme semínka, drobně posekáme a přidáme k fazolím. Přidáme omytou, drobně pokrájenou pažitku s čerstvou majoránkou, sladkou červenou papriku, hořčici, sůl, směs dobře promícháme a nalijeme do zavařovací sklenice. Přidáme malý bobkový list a fazole zalijeme olivovým olejem tak, že budou zcela ponořeny. Necháme je marinovat 20 - 24 hodin. Podáváme jeko předkrm nebo chuťovku.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept