Zdravý recept

Medové sladkokyselé cibulky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 54246
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 kávová lžička Balsamico ocet
200 g Cibule sterilovaná
1 polévková lžíce Med včelí
3 špetka Pepř bílý
2,5 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 27 kcal
Kilojoule 114kJ
2% Sacharidy 7 g
0% Tuky 0 g
15% Sodík 305 mg
1% Bílkoviny 1 g

Medové sladkokyselé cibulky postup přípravy receptu:

1

Nakládané malé cibulky slijeme z nálevu, promyjeme v sítu pod tekoucí vodou a vložíme do mísy. Přidáme půl lžičky Balsamico octa, 1 lžíci medu, bílý pepř a nadrobno pokrájenou omytou petrželovou nať. Vše důkladně promícháme, mísu zakryjeme, necháme na chladnějším místě minimálně 12 hodin marinovat.

2

Cibulky před podáváním dosolíme podle chuti.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept