Jednoduchý recept

Polévka s těstovinami, hovězím masem a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 54270
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

1 ks Brokolice
1 stroužek Česnek
1 špetka Chilli koření mleté
2 ks Cibulka jarní
250 g Hovězí libové
240 g Nudle vaječné
1 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 792kJ
18% Sacharidy 65 g
10% Tuky 8 g
16% Sodík 314 mg
49% Bílkoviny 28 g

Polévka s těstovinami, hovězím masem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme, jarní cibulky očistíme, opláchneme studenou vodou, nadrobno je pokrájíme. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky.

2

Hovězí maso omyjeme, osušíme a rozkrájíme na tenké nudličky.

3

V misce smícháme prolisovaný česnek, nakrájené cibulky, sójovou omáčku a olej. Marinádu opepříme, osolíme, vložíme do ní nakrájené kousky masa, přikryjeme a uložíme na 30 minut do chladničky.

4

Do hrnce s vařící osolenou vodou dáme vařit těstoviny. Uvařené těstoviny scedíme a odložíme, vodu nevyléváme.

5

Do vody po vaření těstovin vložíme maso i s marinádou, přidáme nakrájený pórek i brokolici, vaříme přibližně 10 minut na mírném ohni, až je zelenina křehká a maso změkne. Pak do hrnce přidáme těstoviny, chilli koření a vše vaříme ještě dalších 3 - 5 minut.

6

Polévku rozdělíme do servírovacích talířů nebo misek a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept