Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54274
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

0,5 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
60 ml Granule dashi
6 ks Lilek
30 ml Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Omáčka sojová - Tamari
0,5 kávová lžička Rybí vločky
1 polévková lžíce Víno rýžové japonské - Mirin

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 113 kcal
Kilojoule 474kJ
4% Sacharidy 16 g
13% Tuky 10 g
12% Sodík 233 mg
6% Bílkoviny 3 g

Baklažán na grilu postup přípravy receptu:

1

Troubu přepneme na režim grilování a rozehřejeme. Baklažány pomažeme olejem a propíchneme jehlicí. Grilujeme asi 13 minut, dokud se slupka nezkrabatí. Poté baklažány dáme do studené vody. Když jsou vychladlé, oloupeme slupku. Dužinu nakrájíme na menší válečky a dáme na talíř.

2

V misce smícháme dashi, sójovou omáčku, mirin, šťávu z citronu a cukr. Lilky touto směsí přelijeme a posypeme rybími vločkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept