Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 543
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibule
187,5 g Hovězí maso přední
75 ml Mléko polotučné
150 ml Olej rostlinný
2 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
187,5 g Telecí plec
60 g Vejce slepičí
375 g Vepřová plec
150 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 913kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
42% Sodík 842 mg
29% Bílkoviny 16 g

Bitky po kozácku postup přípravy receptu:

1

Hovězí, vepřové a telecí maso opláchneme a jemně umeleme s cibulí a s žemlí namočenou v mléce. Směs mírně osolíme, přidáme mletý pepř, vejce, dobře promícháme a rozdělíme na 20 stejných dílů.

2

Z jednotlivých dílů tvarujeme kulaté, ploché placičky (bitky) a v části horkého oleji je po obou stranách opečeme dozlatova.

3

Při podávání bitky na povrchu zdobíme kolečky cibule, osmažené ve zbylém tuku do zlatavé barvy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept