Recept

Grilované papriky s bylinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 54300

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
2 polévková lžíce Máta
1 polévková lžíce Olej chilli
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 ks Paprika červená
4 ks Paprika žlutá
4 kávová lžička Pepř 4 barev
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 850kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 13 g
22% Sodík 443 mg
10% Bílkoviny 6 g

Grilované papriky s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Omyté červené a žluté masité papriky osušíme a celé potřeme extra olivovým panenským olejem smíchaným s chilli olejem. Papriky grilujeme při 200°C z každé strany do doby, až se na nich utvoří tmavě hnědé puchýře. Během grilování je obracíme a potíráme olejem.

2

Ugrilované papriky vložíme do mikrotenového sáčku na 5 minut. Poté je sloupneme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájené na proužky dáme do mísy.

3

Přimícháme k nim omyté a osušené lístky z máty a bazalky, posypeme je čerstvě pomletým pepřem 4 barev, mořskou solí, pokapeme je extra olivovým olejem (1 lžíce), přidáme na hoblinky nastrouhaný parmezán a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept