Recept

Ravioly z červené řepy a kozího sýra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5431
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 ks Červená řepa
1 polévková lžíce Cukr krupice
60 g Med včelí
1 polévková lžíce Mléko polotučné
60 g Ocet ze šampaňského - Balsamic
100 ml Olej olivový
1 hrst Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Sýr kozí
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 652 kcal
Kilojoule 2 726kJ
20% Sacharidy 72 g
39% Tuky 30 g
30% Sodík 597 mg
26% Bílkoviny 15 g

Ravioly z červené řepy a kozího sýra postup přípravy receptu:

1

Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.

2

Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.

3

Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.

4

Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept