Jak naporcovat avokádo - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 3 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jak naporcovat avokádo
Celkový čas: | 3 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 3 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | zatka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 54360 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
1 ks | Avokádo |
Nutriční hodnoty jedné porce
16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 339kJ
5% Sacharidy 17 g
39% Tuky 29 g
1% Sodík 14 mg
7% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 17g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 970,0mg |
Vláknina | 27g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 20,0mg |
Vitamín E | 4,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Avokádo mají zadané všechny známé hodnoty.
Jak naporcovat avokádo postup přípravy receptu:
1 | Avokádo omyjeme, osušíme a podélně ho nařízneme ze všech stran až k pecce. Krouživým pohybem proti sobě poloviny avokáda rozdělíme. Do pecky zasekneme ostrý nůž (opatrně!) a krouživým pohybem pecku vyjmeme. Poté avokádo oloupeme a použijeme k přípravě pokrmů. |