Jednoduchý recept

Mořský vlk s limetovým glazé a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5437
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cuketa
1 kávová lžička Limetková šťáva
50 g Máslo čerstvé
600 g Mořský vlk
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový
50 g Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Pórek
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sirup zázvorový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 595kJ
4% Sacharidy 14 g
31% Tuky 23 g
10% Sodík 201 mg
50% Bílkoviny 28 g

Mořský vlk s limetovým glazé a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme glazé. Smícháme limetovou šťávu, zázvorovou šťávu, olivový olej, sójovou omáčku, ochutíme solí a pepřem a odložíme stranou.

2

Poté nakrájíme najemnno česnek a mrkev a na pánvi s trochou rozpáleného oleje orestujeme. Vyjmeme, do pánve vložíme na půlkolečka nakrájený pórek a rovněž orestujeme. Vyjmeme, vložíme na plátky nakrájenou cuketu a orestujeme.

3

Rozehřejeme máslo, filety osolíme, opepříme a opečeme, nejprve kůží dolů.

4

Rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky.

5

Připravené glazé prohřejeme.

6

Na talíře rozdělíme orestovanou zeleninu, přidáme rajčata, navrch položíme rybu, přelijeme glazé a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept