Recept

Obložené bagety s kachními prsíčky na koriandru

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 54380

Ingredience

2 ks Bageta
400 g Kachní prsa
0,5 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Limetková šťáva
1 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 kávová lžička Pepř 4 barev
50 g Salát římský
120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,297 kcal
Kilojoule 5 427kJ
43% Sacharidy 154 g
50% Tuky 38 g
118% Sodík 2 g
147% Bílkoviny 83 g

Obložené bagety s kachními prsíčky na koriandru postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená kachní prsíčka s kůží osolíme, posypeme drceným koriandrem, drceným římským kmínem a čerstvě pomletým pepřem 4 barev. Koření a sůl do masa vtlačíme.

2

Kachní prsa položíme na teflonovou pánev kůží vespod. Poté ji dáme na plotnu a zapneme ji. Až se pánev rozehřeje, kachní prsa smažíme při střední teplotě asi 3 minuty, tak se nám vypeče více tuku. Poté prsa obrátíme a smažíme ještě 1,5 minuty. Prsa dáme do zapékací mísy kůží vespod a vložíme je do předem vyhřáté trouby na 200°C-220°C. Pečeme je 7 minut. Maso necháme 3 minuty odpočinout, až potom z masa nakrájíme plátky.

3

Zralý sýr s bílou plísní nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Omyjeme listy salátu a vodu setřepeme. V misce je promícháme s limetkovou šťávou a olivovým olejem. Bagety rozkrojíme na poloviny. Spodní části bagety potřeme majonézou Hellmannns, na ní položíme listy salátu, sýr a prsíčka. Vrchní část baget přiklopíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept