Jednoduchý recept

Paprikový salát s kuřecím masem a sýrem Feta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54389
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
400 g Kuře
200 g Omáčka tatarská
300 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
100 g Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
200 g Sýr Feta

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 702kJ
2% Sacharidy 6 g
48% Tuky 36 g
13% Sodík 268 mg
28% Bílkoviny 16 g

Paprikový salát s kuřecím masem a sýrem Feta postup přípravy receptu:

1

Vařené kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké proužky, které dáme do misky. Přidáme omyté, jadřinců zbavené, na tenké pásky nakrájené papriky. Potom ještě oloupanou a také na tenké proužky nakrájenou cibuli.

2

Z tatarské omáčky, smetany, pikantní hořčice, pepře, soli a drobně nasekané petrželové natě připravíme zálivku. Připravenou zálivkou zalijeme zeleninu a maso v misce. Promícháme, ochutnáme, podle potřeby dochutíme solí, pepřem a ještě jednou zamícháme.

3

Salát necháme v lednici odležet. Potom porcujeme na talíře. Na povrch každé porce dáme na malé kostky nakrájený sýr Feta a podáváme.

Poznámka

Takto připravený salát podáváme jako hlavní jídlo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept