Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 54420
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
40 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
140 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Ocet vinný
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 800kJ
6% Sacharidy 22 g
41% Tuky 31 g
20% Sodík 391 mg
5% Bílkoviny 3 g

Omáčka hořčicová postup přípravy receptu:

1

V kastrolku rozpustíme 80 g másla, na kterém necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli. Zasypeme hladkou moukou, zasmahneme, zalijeme vývarem a dobře rozmícháme, aby nevznikly hrudky. Přidáme cukr, sůl, hořčici, ocet a na mírném ohni vaříme hodinu.

2

Mimo plotnu po kouskách zašleháme zbývajících 60 g másla. Dál nevaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept