Recept

Rýže s vepřovou panenkou a chřestem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 54422

Ingredience

200 g Chřest sterilovaný
5 dl Hovězí vývar základní
60 ml Olej sezamový
60 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
150 g Rýže Basmati
9 g Sůl
250 g Vepřová panenka
60 ml Víno rýžové čínské
5 dl Vývar zeleninový
3 g Zázvor mletý
1 stroužek Česnek
20 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 594kJ
7% Sacharidy 25 g
27% Tuky 21 g
104% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Rýže s vepřovou panenkou a chřestem postup přípravy receptu:

1

Rýži propláchneme hokou vodou a scedíme. Do hrnce vlijeme půl litru zeleninového vývaru, půl litru hovězího vývaru, sójovou omáčku a rýžové víno, promícháme s rýží a necháme 20 minut vařit na mírném ohni.

2

Zatím ve woku rozpálíme olej, minutu opečeme jarní cibulku nakrájenou na kolečka, přidáme nudličky vepřové panenky a 5 minut opečeme za stálého míchání. Přidáme okapaný a pokrájený sterilovaný chřest, pokrm prohřejeme, osolíme, opepříme, dochutíme kořením. MAsovou směs promícháme s hotovou rýží a podáváme ozdobené nasekanou řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept